roses


Tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot

Körde på min tröja som jag köpte i Härnösand, Den är riktigt nice och sköön. Idag har det väll inte hänt så mycket, stressat (stressar fortfarande) inför discot på fredag, 5 till 7 tveka inte att komma.
Ikväll blir det tjejsnack/snax-dax, det kommer bli skööönt. Det är alltid så bra stämning där, roligt roligt!
Nu måste jag plugga NO.

Home


ph: moi, retuscherad.

Nu är jag hemma från en låååång bussresa, eller jag kom hem för några timmar sen. Vi har firat en 65 årsdag , trevligt trevligt. Bilden ovan tog jag i bussen med min mobilkamera som enligt mig är sjukt bra för att vara 5 megapixlar. Ikväll blir det bara häng framför datorn♥

hey skellhell


ph: MEEEEEEEEEEEEEE!

Nu drar jag från härnösand, tillbaka till mina rötter och vänner (bilden ovan) Ska snart sätta mig på en buss och åka i 5 timmar, kul, not...

Ses i SKELLEFTEÅ!

skiing is the....ye you know.....


Lånade Noras pjäxor idag, med mina små dvärgfötter aka strl 35 så var jag tvungen tighta dom hårt som f*n. Vilket resulterade med blodförlust i mina fötter, men aja. Ramlade 0 gånger. egobilden ovan tog jag i liften, men det blev bara några få, jag upptäckte till min stora förtjusning att folk stod och skrattade åt mig.

Nu blir det häng framför TVn med pappa o:co, nice.

back in the slalombacke


ph: papa

Idag vankas slalom, längtar! Känner att jag och mina kompisar borde fara ut och åka mer slalom hemma i Skellefteå! Hur ofta åkte vi föra vintern? typ två gånger?
Imorrse var jag ute med Enya och gick/sprang/powerwalka. Skönt att få ett litet träningspass såhär på morgonkvisten. Måste bara säga det men det är himmla 5.7 grader ute! hello spring, I've been missing you!

Nu far jag


Hej då Skellefteå, nu far jag till pappa och stannar där till på söndag.

Med brist på annat....

...så lägger jag ut en luciabild

ASSSSSSSÅÅÅÅÅÅ JAG BLIR SÅ LESSSSSSS, vart har mina insperation tagit vägen!? Den blåste ut genom fönstret! Orkar inte blogga, vad ska jag ens blogga om. Typ "ååååh idag har vi prov" kul att läsa, nej här i skellefteå, the town of the living dead, händer det inte så mycket roligt. Iallafall inte denna vecka, fast nästa vecka kommer det hända en hel del roliga saker! hoppas jag...................
KILL ME CAUSE I'M NOT ORKING!

I spread my wings, And I learn how to fly


Jag hade skrivit ett inlägg om min dag, men det inlägget blev så jävla tråkigt (ursäkta språket) så jag tog bort det. Istället ska jag inte skriva nått mer idag, bara lägga upp en av mina favvobilder som jag tog i början avvårterminen i åttan med min webcam, det jag försöker säga är väll att det inte spelar så stor roll hur bra kamera du har utan snarare hur själva objektivet du fotar ser ut.

TV-star?


LÄNK TILL REPOTAGET

Ja som jag sa i det tidigare inlägget så blev ju jag och min klasskompis Ludvig intervjuade av det lokala TV4. Nu när jag sett själva repotaget så kan jag med lättnad säga att jag är nöjd. Trodde jag skulle låta som mimmi mus och se ut som en gorilla, jag trodde dubbelhakorna skulle flöda, men jag är nöjd. Som ni ser på bilden ovan så fick ju även mina älsklingsconverse vara med på TV. Nu skall jag hoppa i säng.

If you are what you say are


Halband - eget
Tröja - fått av mormor
Tights - BikBok
Skor - Converse

Ja idag har varit en rätt vanlig dag, åkte 5.4 km skidor (badass) på gympan. Blev dessutom intervjuad för lokala TV4, ja en vanlig dag i the fabulous life of Emmy. Haha nej men det kommer visas på TV4 ikväll klockan halv 7 tror jag. Ikväll blir det tjejsnack och imorgon blir det öppet hus, om det inte blir öppet hus idag men det tror jag inte.

At nana




Cardigan - Gina Tricot
Linne - BikBok
Halsband - Åhlens
Tights - BikBok
Skor - Sears

Är hos mormor och morfar och precis klämt lite pizza, tog på mig värsta slappoutfiten, men jag pimpade upp den med en hatt och mitt fina ugglehalsband. Får damp för att matten är så svår, ska banne mig ha en grundlig genomgång med min mattelärare imorgon på skolan! Jag har mycket jobbig kännsla i magen att detta prov kommer gå åt fan......ders.

You and me baby


sitter och äter troligtvis världens godaste macka, OH MY EDWARD...............O.
Sovit hos mimmi inatt med Agzor och Rebbzor. Ska snart ta en prommenad med Rebecka. Ska visa min nya hårfärg när jag kommer hem!

tonight is going to be THE night


Var på stan idag efter skolan med mina b-rudar (ayeee I'm a playaaa) Köpte en massa saker - ett halsband, 2 hattar, ett linne och en kjol - köpte även hårfärgen ovan. Den ska jag få ikväll, niiiiiiice, drar till mimmi nu, niiiiiiice.

tattoo me


bild 1 2 3 4 5 6

Om det är något jag tycker är fint så är det när man har tatuerat in en liten diskret text någonstan på kroppen. Jag är inte så mycket för stora/många tatueringar, det är skitcoolt på vissa men det är inget för mig. När jag blir myndig så vill jag defenetivt tatuera på något liknande sätt som på bilderna ovan. Så sjukt snyggt!

Shoes


Min übernsnygga kängor som jag köpte på sears i USA. Jag Ä L S K A R dom♥ Har burit dom i 4 dagar nu non-stop. Dagen har varit bra, alla verkade nöjda och glada. Kan vara för att dom visste att vi hade sovmorgon denna morgon, vilket resulterade att jag kom 1h och 25min för tidigt till skolan. Som tur var hade Lindzor goingmöte i morrse så han kom till och höll mig sällskap de sista 15 minutrarna.

Edit: HAHAHAHA observera att jag råkade skriva att Linda är en han!! först tänkte jag ta bort det men det var så jävla kul så jag måste ha kvar det HAHAH!

Wake me up when september ends...


Daytona beach - 2011

Hey hey there, nu är min blogg fin, eller nej det kanske den inte är. Men jag gillar den, so deal with it.
Denna bild tog jag i Daytona beach i Florida, tänka att jag var i USA för 4 dar sedan, känns som det snarare det var 4 år sen jag kunde gå ut och gå i mina jeansshorts och linne. Det är väll bara att vänta på sommaren i 5 månader.

Thank you for your patience


Hej, asså nu när upptateringen har varit så sjukt bra så har jag tänkt ta en liten paus. Skoja ba, men jag kommer inte blogga på ett tag för jag ska trixa lite med designen. Återkommer innom en snar framtid! :)

Ska börja blogga om mode igen

Eller nej jag skojar bara, jag ska blogga om stil. fast att ha en stil är ju typ en sorts mode? om man nu inte har en stil som är typ antimode... men jajajjajajajajajaajjajaja, först gav jag upp hela modeblogggrejen för jag tycker att det finns så sjuuuuuuuuuuuuukt många modebloggar. Då hittade jag Andreas Wijks blogg och blev så himmla inspererad att jag inte kan låta bli, och nu när jag har en massa nya kläder så...hehehehhehehe...blink blink....o.s.v.
Jag ska försöka blanda foto och mode, så outfitbilderna blir lite mer åt fotohållet än just outfitbilder. Fattar ni? nej men ni fattar sen kanske.

Med brist på bilder, en gammal mobilbild som på något sätt blev pretty nice.


man måste ju ha lite karaktär


HAt ju äntligen köpt RunTones från ReeBook, som EasyTone fast man springer i dom. Jag provade dom nu på morgonen (eftermidagen i Sverige) Sprang en runda på 20 minuter i mina nya skor, sen när jag kom hem så tog jag mig en stadig frukost. Nu är jag fit fot fight!

Idag har vi inga speciella planer, ska shoppa hoppas jag hehe...

Today a dream came true


JAG HAR KLAPPAT DELFINER!!!!<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3!!!!:D:D:D:D::D
Jag har typ aldrig varit så lycklig i hela mitt liv, min dröm har länge varit att få bada med delfiner och nu har jga klappat/matat några! en av dom som jag aldrig kommer att glömma var i slutet och vi var tvungna att gå därifrån för delfinerna skulle vila så just innan jag skulle gå så kom det en assöt delfin och stannade just däe jag stod så jag kunde klappa den hur bra som helst, the. best. motha. fucking. day. of. my. life!!!!!!

Annars så åkte vi kraken som var huuuuuuuuuuuuuuuuuuur awsome som helst, och så såg vi på några shower, alltid lika amazing, hittils har detta varit den bääääästa dagen på hela resan!

Epcot center


Idag har vi varit på Epcot Center, det är jätteläckert. Dom har som byggt små länder, Franrike, Japan, Tyskland, Kina o.s.v. Vi åt sushi i Japan till middag, sen ålte vi lite karuseller o.s.v. En jätterolig dag helt enkelt! På kvällen klockan 9 så såg vi på fyrverkerier.

Amys pappa filmade, pretty cool huh?

Detta gör mig lycklig

En nyttig frukost: Jag vet inte varför men jag bli typ skitlycklig hela dagen om jag får i mig en bra och nyttig frukost. I morrse åt jag 2 vetemackar med kalkon på, en halv grapefruit och en activia. Kände mig som en gud hela dagen! Men det kan inte bara vara typ "havregryngröt och mjölk" utan det måste vara något specielt till, typ om jag skulle äta havregrynsgröt och gojibär, eller nått sånt. Det gör mig i alla fall lycklig.

Träning: Kanske inte medans jag tränar, men efter mår jag sjukt awsome! Jag tränar springning, inte i en klubb eller så, men själv. Jag vill gymma men jag har inte råd (sad face)

alone time: Nej inte på det snuskiga sättet, asså när man är själv och pysslar om sig själv (HAHAH DET LÄT GANSKA SNUSKIGT) men jag menar när man tar hand om sig själv (HAHAHAHA DET LÄT OCKSÅ SNUSKIGT) när man gör något för att måt bättre, nu ger jag upp.........

Regniga sommarkvällar: Inte varje kväll men nån gång då och då ör huuuuuuuuuuur mysigt som hellst!
Specielt om man är i stugan och hör det smattrar mot altantaket. Lovley♥

Hösten: Jag är nog en av dom få som inte blir deprimerad när hösten kommer, alla färger och den fräscha luften, ahhhhhhh.

Kärlek: Om den är besvarad vill säga....

chill


Idag har det inte hänt något speciellt, bara legat vid poolen och fått lite färg. Det är nice det också, Amy och hennes familj har åkt till Magic Kingdom.
Nu skall jag nog hoppa i sängen, allt badande idag har gjort mig astrött!

2010

Något bra: Jag tog tummen ur och började teater, velat gå det länge men mina kompisar har inte riktigt det intresset och jag vågade inte börjar själv. Men 2010 small det, best...choice...evaaaar!

Något dåligt: Jag gjorde ett jättekonstigt val, eller ja ett typiskt tonårsval skulle jag vilja kalla det. Det jag bestämmde mig för var att jag skulle förändras, jag skulle bli... ja jag har faktiskt ingen aning. Jag skulle bara bli bättre typ, eller bättre enligt mig ska jag kanske kalla det. Det hela började med att jag tittade på keeping up with the kardashians, det troligtvis ytligaste programet i hela världen, fast hela kanalen e! är väldigt ytlig. I alla fall så tyckte jag att alla verkade så himla perfekta och omtyckta där. och vem vill inte vara perfekt och omtyckt liksom? Så jag bestämde mig för att jag alltid skulle vara fixad och att jag alltid skulle ha snygga kläder. Det låter ju liksom asbra o.s.v. men min insida blev också väldigt påverkad av mitt nya jag. Jag vet inte hur jag själv blev men jag kan tänka mig att jag blev väldigt ytlig typ... det känns som det i alla fall...
Jag tror hela den här förändra mig till nått bättre grejen var ett desperat försök att hitta mig själv, för jag har fan ingen aning om vem jag är, vad min stil är, hur jag är som person, and who can blame me? jag har bara gått på denna jord i 15 år, det är ganska lite, men detta misstag var nog egentligen ganska bra, eftersom för varje misstag jag gör så kommer jag ett steg närmare att hitta mig själv.

Det finns en första gång för allt


Mina första converse♥
Det fick bli ett par marinblå och ett par lila, vi hittade dom igår när vi var och shoppade på en outlet. De blå köpte jag och dom kostade ca 300kr och de lila kostade 180kr och dom gav mamma mig, jag ville inte lägga pengar på dom men då tyckte mamma att dom var så billiga så hon betalade dom, thank u mami!
Köpte ett par jeans från levi's, en tröja från wet seal, ett halsband bijoux terner eller vad det nu hette och en klänning från forever 21. Är mätt och belåten!


HAPPY NEW YEAR!!!


Happy new year in Orlando! hehe klockan är typ halv 7 i Sverige nu! nej men 2011, nya möjligheter och nya äventyr!!!

Animal Kingdom


Bilder från igår när vi var på Animal Kingdom, askul!
BTW Gott nytt år i Sweden!!

RSS 2.0