Why SkellHell? WHY?


Bild från google + Kenza

Varför har inte Skellefte uteservering????? eller vi har ju det, men då är det alltid plastmöbler med en massa fågelskit på. Kan det inte vara som i Stockholm, tänk gammla stan, titta på Kenza och hennes vän, dom ser ju inte ut att lida precis.....
Läste i skelleftetidningen (kommer inte på vad den heter, Skellefteguiden?? aja whatever) att dom ska satsa på mer uteserveringar mitt i centrum, kan bli bra på våran ufoterminal till torg.

Btw så viskade en liten fågel, läs: jag läste i skellefteguiden, att dom ska satsa på att få IKEA hit. Oh la la, passar bra till flytten från hemmet heheheh.

guess what I just did!!!!


Vem har 2 tummar och sprang lite mer än en mil på 1 timme? THIS MOTHAFUCKIN DUUUUUDE! Mitt mål a la 2011 är fini. Föresten så kan ni ju observera mina MVG-kunskaper i franska.
Fast jag sprang inte utan stopp, utan var tvungen ta powerpauser som fick hålla i typ 30 sec på grund av problem med Gunn, eller jag tror det var Gunn, men jag är inte säker. JAJJAJAJA nog tjatat om Gunn, men eftersom dom små powerpauserna var så korta så får dom inte räknas hehehehehehhehehehehe. dessutom pausade jag typ 3 gånger, PÅ EN MIL OMG OMG, okej ska sluta skryta nu........

NU mina vänner ska jag titta mer på sex and the city!

OMFG


Bilden har inget med inlägget att gåra, och hej på dig fejk-smile!

Idag har jag, Emmy eventuellt Anna Kristina Norlund, badat isvak. Eller det var ingen isvak uten det var is som gränsade till öppet vatten sen fick man hoppa, jajajaj what evaaaaaaa. Nu ligger jag och halvfryser under täcket, ska slå igång sex and the city nu, that AWSOME moment!

En sak jag gillar med ASOS.....


Dom har en petit section! USCH ordet petit får mig att vilja kvävas i mina egna spyor, less på franska. Tillbaka till ämnet. Gillar att det finns klänningar/kjolar för oss lite kortare, sen är jag ingen size nothing, så jag vte inte om jag kan kalla mig petit hehehehehehehhe.....

the war zone!


någr bilder från våra awsoma grillning igår, det började med att vi drog till kanot, men som vi egentligen borde ha insett så var det redan upptaget. Efter en kort brännbollsmatch och ockupering av grillstället så valde vi att dra, men det gick ingen nöd på oss! utan vi drog till the gunzz istället. Vi satt där och hade det mysigt med girltalk och andra festligheter.

Idag ska jag vara hurtig och dra ut på en powerwalk med min vän Tess, fast hon heter ju inte tess, hon heter Therese, men jajajajjajaajajajaj!

A stupid list of stupid things

Har inget speciellt at bloga om så tänkta skriva en lista om saker jag äääääääääääääääälskar<3<3<3<3<3<33<3(jepp så mycket älskar jag det)

Vädret just nu (I alla fall i SkellHell) Sommaren är här och jag är snyggast i världen, nanananan kan inte texten men orka bry sig nananananannaanannana.

Smör hur kan man inte bara älska smör, man kan ju liksom inte äta mackan torr!?

Fazers rågform OMG OMG OMG OMG guds gåva till männskligheten, Rågform + ovanstående punkt = en slående kombo<3

Virkat även fast det kan klassas lite som nudistsikt så älskar jag det, har bara inte hittat det än!!

Ja 3 hela punkter fick det bli, jag menar 4 hehehehehehhehehehehe, nu ska jag kasta i 2 eller 1 (har inte bestämt mig än) mackor i rosten, faste egentligen inte eftersom jag ska äta rågform?

Gillar min ansiktsform på den här bilden!
Gillar mina stavfel också
Gillar att det fick bli en till lista här under

brunare än en poop-sausage

har legat ute och bättrat på cancern lite granna. Vädret är ju hetare än ett sixpack, inte öl alltså, en varm sommar dag. I mitt fall var det ett svettigt one-pack en varm höstdag, schmexyyy.

kvällen ska spenderas med denna skönhet, jag tror planen är att ragga lite på stan men jag vet inte om vi vill ta den stora våltäktsrisken med våra vackra yttren.

man måste ju som ha lite karaktär


sitter i köket och lökar för fullt efter en extrem springrunda, har nog brännt flera miljoner kalorier så jag kommer förhoppningsvis bli the opposite till vad ni skådar ovan↑
efter mina miljoner kalorier som försvan efter mina extrema springtur sitter jag nu och kompenserar med fazers rågform, aaaaaaah addiction!
Alla tycker dom är torra och äckliga men I lööööv them!

Det är Pia Sundström som är hjärnan bakom denna bild btw.

standard


Middagen var trevlig men hade lite tråkigt eftersom det inte fanns någon i min ålder att leka med. Så jag gjorde vad alla tonåringar i mina kläder skulle ha gjort, jag gick in på toan och tog lite egobilder.
Som ni nu ser började det naturligt med lite standard pluta-med-läpparna-bilder o.s.v. men i slutet spårade det lite.

den allra sista bilden är alltså mitt "OMG, free porn" face.

and i jizzed in my pants


mobba inte mina paintskillz, sa ju att det möjligen kan bli liiiiiite mode i denna blogg. Imorgon när mamma och hennes blivande man drar på sin lunchrutin på waynes imorgon hade jag tänkt och ta lite snålskjuts och springa in till konsum (HAHAHAHA varför skrev jag konsum!??!?!?!?!, jag menade H&M) och wrestla lite om denna klänning. Inte för att jag tror så många kommer vilja wrestla om den men vafan lite kul ska man väl ha?


favorit i repris


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag dör, ser ut som en retarded häst...

hello handsomes


In case ni har glömt hur jag ser ut↑

Honey I'm home (again) undra hur många gånger jag har slutat blogga sen återvänt i ren gandalf anda? jag gissar på 3, den som gissar rätt får en länkning av mig!! kan ge er upp till hela 3 nya läsare!!!

Nej men nu orkar jag inte vara så himmla hejjagheteremmyochjagharingenhumoriminbloggutanbloggarbaraommodeochannatbajssomingenorkarläsaom....
så har nu bestämmt mig för att vara helt mothafucking oseriös i min blogg, kan bli liiiiiiiiiiiiite mode. whatafaka I'm in charge när det kommer till min blogg så jag skriver om what I want!!!!!!!!!!

nu ska jag ta och ta ett allvarligt snack med min mor och min bonusappa om en mycket viktig sak i sommar som jag mycket väl kan dela med mig av, men det ska jag inte enbart får att få läsare att bli mer intresserade av min blogg.

Avslutningsklänning


från vero moda, älskar den mer än livet! ska bara införskaffa ett par skor och ett flätat skärp, sen är jag redo!

Bättre sent än aldrig hehehehe


Okej det blev bara 4 bilder från föräldraredovisningen, men jaja orkar inte lägga ut alla. Vi som sagt 50-tal, 60-tal, 70-tal, 80-tal och 90-tal. Tycker 80-talisterna var coolast.

RSS 2.0