Meningen med livet...

...,å ja vara dessa underbara skapelser, torkade tranbär! Hittade dom när jag var på konsum. Detta måste vara min lyckodag, imorrse efter jag ätitfrukost så insåg jag att mamma har köpt paulins müsli med blåbär och vanilj, sen nu hittar jag torkade tranbär♥

Värst vad många matinlägg jag har gjort idag, haha!

Frulle


Vi hade ingen laktosfri yoghurt hemma så jag hackade ett äpple och la till lite blåbär, yummie for the tummie. Idag händer det inget särskillt tror jag, ska bara chilla, kanske ta en fotosväng när jag ändå är igång. Aja, ska sluta babbla, hej svejs!

It's ladies night



Blev typ inga lyckde bilder förutom den ovan, hehe.
HAHA var nog ganska trött igår för nu när jag kollade igenom bilderna så hittade jag fler bilder som var "lyckade"
Kvällen har varit skitkul! Det började med att vi åt på santana, sen drog vi hem till Linnea och Emelie och såg på Eurotrip, efter det lekte vi lekar o.s.v. Jättefin lördagskväll, tack så mycket♥


Sex in the city


Tänkte bara visa min nya fina prfym jag köpte i USA, Amy hittade ne från samma märke får 10$, jeg däremot valde att kosta på mig lite och köpte en för 25$, och jag ångrar inte ett öre! Luktar svingott!
Nu måste jag göra mig klar för när klockan är halv 6 så ska jag vara hos Linnea.

Disco-outfit


Linne - H&M
Bandeau BH - BikBok
Tights - Gina Tricot

Även fast jag endast dansade runt i ett sommarlinne så svettades jag ändå floder av svett. Håret hängde i stripor (som jag förutspått inne på tjejtoan igår morrse) men jag gillar det!

Party like nothing else matters




Kung kväll, kung människor, kung musik, kung allt!

Har haft en sån sjukt awsome fredagskväll! Min power är helt borta! Har typ flera miljoner bilder, men jag orkar inte lägga upp alla, så här kommer några få favoriter! Gud vad jag typ väljer bilder på mig själv, lite egotrippad kanske heheh. Nu, sminka av mig>gå i ide i ett dygn typ.

Kill the silence


Kavaj - H&M
Tröja - Forever 21
Tights - Gina Tricot
Skor - Kängor - Sears

Dagen har varit bra, försov mig och kom 20 minuter sent till matten. Hade NO-prov, nej men det gick faktiskt bra (till min stora förvåning) Nu ska jag hoppa i duschen för att göra mig lite fräsch bara för att svetta ner mig igen på discot!

5-7, 20kr, folketshus Ursviken!

don't make me bring you back to the start


Favoritlåten nr1 just nu! Den och Highway to hell med AC/DC. När jag lyssnar på Highway to hell så får jag världens sommarkänslor av någon konstig anledning. Tror musiken slagit rot i min hjärna för just nu sitter jag och lyssnar på Kiss.

I was made for lovin you baby


Oversize T-shirt - H&M
Tights - Random
Skor - Kängor från sears
Ring - Charming Charlie

Dagen i all ära har varit awsome, alla har varit ovanligt glada dessa veckor. Kan det vara för att jag är tillbaka tro? nej jag skojja ba, livet för mina vänner har nog förpestats lite extra nu när jag är tillbaka, me like!

Alla som går i 5:an till 7:an som läser detta, det är DISCO PÅ FOLKETSHUS I URSVIKEN!! Det är min awsoma klass som ska hålla i det så det får ni INTE missa. Be om en tjuga av era föräldra (plus lite extra för godis) och ha the time of your life! 19.00 på folkan alltså!!!!!!!

You can run but you won't get far


Skjorta - Secondhand
Halsband - Åhléns
Jeans - VILA
Skor - H&M

Owl


Idag kör jag på mitt ugglehalsband från Åhléns, me like! Ska dra till skolan nu för idag skall jag banne mig inte komma sent! fast nu är jag nog på god väg..... bye!

check it out


T-shirt - H&M
Chinos - Gina Tricot (köpt på en loppis)
Halsband - Bijoux Terner

Upptäckte till min stora glädje att jag faktiskt hade ett par gubbyxor, eller iallafall ett par chinos som är högt skurna, meeeeeee liiiiike. Fast egentligen hade jag inte samma skärp som jag har på bilden ovan, lånade ett flätat av Mimmi. Förlorade ett par hjärnceller efter en snärt från metalldelen på skärpet på pannan då mimmi skulle "ge" mig skärpet, hehehehehehe.

Inspiration


Angelica Blick, Emmy Goodwin, Rachel Bilson, Victoria Törngren


RSS 2.0