Bli min stalker


(klicka på bilden, när jag knäpper med fingrarna vill jag att du långsamt för pilen på bilden och klickar....*knäpper*)

Emmy the sneaky basterd


Med brist på annat så lägger jag upp en gammal bild.
Är hemma just nu mes måste snart dravidare tillbaka till skolan, ska egentligen vara ute på en promenad, hehehehehehehehehe.... Ikväll är det avslutning på teatern som gäller, det blir säkert jättekul, lite panik från min grupps sida eftersom jag var sjuk och vi inte har hunnit öva på våran lilla sketch, neh men det löser sig.
Nu måste jag gå!!!!!!

Emmy goes fransman!??


Bildkällor : Bakgrund, fransman

Ja nu har jag pluggat så mycket franska att man praktiskt taget skulle kunna tro att jag är en fransk medborgare (eller så inte....) Nej men eftersom jag blev attackerad av ett mystiskt virus förra veckan så var ju jag tvungen stanna hemma, vilket gjorde att jag missade två prov. Matten gjorde jag idag som jag vet att ni (pappa) vill veta hur det gick, och det gick jättebra! Ska flörta lite med läraren imorgon så mitt prov får göras på torsdag, det ska nog bli bra.

Dagen har varit (citerar Linda) "hela dagen har bestått av awesomness"
you said it sister, ska jobba lite med franskan nu.

My face is going to be smooth like a baby's ass

Köpte denna braiga sak på KICKS när vi var på stan idag, den ska hjälpa min ack så torra hy, har hunnit prova den nu och mitt ansikte är lent som aldrig förr. Funderar på att köpa ansiktsvattnet som egentligen hör till, dett var också en liten julklapp från mamma (sen den andra saken som jag ska få, fast jag betalade halva den, hehehehe)
Nu måste jag sova, godnatt mina små explorers.

Julstämning i stan


Observera att bilden är tagen med min lilla kompakt.
Idag nr vi skulle fika med pappa wayne's så bemöttes vi av världens julstämning, fast ja det är ju skyltsöndag. Kom hem med en ansiktstvätt och en framtida julklapp till mig från mamma, hehehe ja men då vet vi i alla fall att jag är nöjd. Nu ska ja plugga matte till imorrn.

Nu tändas tusen (minus 999) juleljus....

Julstämningen hos oss är...ja...den kan inte beskrivas med ord...
Mamma satte på hennes o så vackra julskiva, med innehåll som Elvis, awsomenes. vi år bullens korv som en liten förlunch, väldigt juligt. Men nu ska jag rusa ty vi ska träffa pappa i stan.

Ahhhhh sexxxxxyyyyyyyy

HAHAHA asså ni måste ju erkänna att jag ser väldigt intelligent ut på sista bilden.
Ja vad har jag mer gjort förutom att ta sexiga modellbilder? Jo jag har gått på stan, det stället har jag inte besökt sen typ 1908. Ikväll ska jag vara med min vän Mika, trevligt trevligt.

Look like Jude Law????

Hittade denn trevliga sida (my haritage) där kan man kolla vilka kändisar man är lik, kul tänkte jag så jag provade med denna bild. Är nöjd med resultatet, men sen tänkta jag, neh men ser ju ut som värsta posarn. Så jag provade den här bilden...

Där jag ler fint och naturligt, Tycker svaret blev helt ok, hehehehehehehe cortney cox/cougar town/monica. Nej men då tänkte jag, why so serious? och provde den HÄR BILDEN.....

HAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA kan nån se likehten mellan mig och Jude Law!! antingen är det sockret från glassen jag nyss åt eller så var det här pretty damn funny...


Hanging out with my gurls

Ja ikväll blir det då som sagt häng med mina tjejer Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda. Trevligt trevligt, på bilden ovan ser ni ju då våran lilla shoppingtur i New York, lånade lite kläder av Carrie när jag ändå var i farten.
Men helt seriöst så blev jag lite småsugen på att bleka mitt hår till den färgen! Fast då blir det väldigt slitet, aaaah i-landsproblem.

Nu ska jag beta mig igenom 3:e säsongen!

Nå så jävulst

AAAAAAH jag är så MADA FAKING trött på att ha feber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så ikväll blire nog att stanna inne, kommer suga jämnfört med mitt annars så festfyllda liv....
Nej nu ska jag sluta tjura och spela lite sims 3, det är som gratis terapi, eller ja gratis är det ju inte (om man inte laddar hem, blink blink) MEN LÖRDAG DÅ BANNEMIG SKA NI FÅ SMAKA PÅ PARTYPRISSEN EMMY!!!!! (om jag inte fortfarande är sjuk....)

Jag avrundar med en bild från typ...igår?

DE små och de oskyldiga


ahhhhh rosa, å jag minns det som om de vore igår, hela min värld var bespytt av rosa, regnbågar, barbies o.s.v.
Jag var nog den tjejigaste tjejen i världen, men sen så ändrades det en dag då jag och min vän Mika växta ifrån våra baby borns, vi demonstrerade det tydligt genom att kassta ner våra älskade baby borns skoningslöst på golvet och trampa satanistiskt på dom. Det är BTW inte Mika på bilden utan det är Rebecka, det är även hennes bilder.

Jag vet inte riktigt vad jag vill få sagt med detta inlägg, att jag är ett av satans barn som kommer kassta mina barn i golvet och trampa på dom i framtiden? Nej sånt ska man inte skämta om, matte next.

Ge mig era dansa-all-night-wrist-pumping-get-wasted-and-fu*ked-up-låtar!!!!

Eftersom discokulan var copyrightad så här kommer bildkällan - IStockPhotos

Satt och pluggade för fulla muggar när jag kom på att göra en spotifylista är så mycket roligare! men just nu innefattar den endast 4 låtar, om någon som läser denna allt för fantastiska blogg vet några härliga wrist pumping låtar så kommentrera gärna, vill ju liksom inte sitta och replaya samma låtar runt runt hela tiden!
(Discospotifyarna är klickbara)

A winter day has come and gone away


Observera mina übersexiga naglar, mmmmmm marabuo.
Idag har det inte hänt mycket i casa de la Emmy, legat i sängen och vilat upp mig inför morgondagen. Då bannemig blir det skola, har ju franskaprov. Eftersom jag är så sjukt förbered så vill jag ju inte missa (observera grov sarkasm) Mamma kommer inte hem förän 7 så det blir att plugga själv, hur hon hade tänkt att jag skulle skrapa ihop ett VG vet jag inte men jag kirra G!

bästa reklamen evaaar

Inget ger mig mer julstämning än coca colareklamen, man blir så himla glad och dom vet verkligen hur man ska få människor att vilja köpa deras varor. Neh men nu längat jag asmycket efter julen! Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska önska mig, förutom ett stativ till kameran av pappa så har jag inget annat. Fast man kommer ju alltid på en massa saker min vill ha när det lider mot sitt slut.
Jaja men love coca colas härliga julstämning!!!!

Hej hej hej jag är bara 14 år

Ligger i soffan med en brinnande hals och 2 gigantiska coopkassar under mina ögon. Eftersom min hand inte var så stadig så var jag tvungen redigera så det korninga försvan, därför ser min hy så "perfekt" ut, tro mig IRL....
Det fick i alla fall bli en fin spegelbild som jag en gång i tiden förbannade, men den är inte jätteskakig (tummen upp)
Min hals är bättre nu så ska nog dra mitt lata arsle till skolan imorrn, vi har en ganska kort dag så.
Nu måste jag plugga matte (like that's going to happen)

Harry P är här, ingen fara baby, jag ä här


For till Rebecka och åt tomatsoppa till lunch, det var som explosion av smaker och lustar! Nej men det var gott.
Sen drog jag, Rebecka, Pia och Lindzor vidare till ske-hamn och checkade Harry P, den var super, lite bajsigt slut kanske men det funkararararararararararrarararararar.
Nu skall jag glida vidare till drömarnas land.

nu byter jag nish på bloggen!

Nu har jag sedan länge försökt att skriva om mode, men hur mycket ger det egentligen. Nej nu lämnar jag det till de andra 20012435465655 modebloggarna. Jag har ingen aning om vad min lilla blogg ska handla om, någon som har en idé? Funderar på foto, men neh. Just nu handlar den iallafall om mig.

Jag heter Emmy Kristina Norlund (ska eventuellt lägga tilla Anna som mellannamn, släktnamn you know)
Jag bor i en liten tätort utanför den lilla staden Skellefteå (uttalas Shläfteh)
Mina intressen är Teater, Foto och att vara allmänt hyper, just ask my friends.
I framtiden vill jag arbeta som skådespelerska, därför är mitt stora mål just nu att ta mitt pack och flytta till Stockholm.
Planen är att gå Estetiska Teater i Gymnasiet.
Jag är 14 år men fyller 15 på självaste nyårsafton, Special I know!
Varannan helg åker jag 5 timmars buss för att åka till min käre fader som lever i en annan stad även kallad Härnösand.

Nu kanske ni känner mig lite bättre, men vet fortfarande inte vad min blogg ska handla, den som lever får helt enkelt se.

the summer of 2010


Hur var det med uppdateringen?


Men jag tänker faktiskt inte be om förlåtelse för min uppdatering för jag V E T att ingen bryr sig.
sitter just nu och tittar på scrubs, har för er som vill veta varit ute och sprungit hela 7km. Idag har vi även haft elevråds/skol if -dag, inte så där jätteroligt men hellre det än skola.
Nu måste jag gå och duscha så jag får gå och sova.

The little black one from Gina Tricot

Enligt mig är det bästa med nyår/julafton klänningarna! Eftersom jag är en småstadsfjortis utan anledning att bära en skiiitsnygg klänning så avgudar jag nyår, inta bara för att det är min födelsedag (hehe) men för att man känner sig så himla gorgeus när man bär en sådan klänning. Min nyårsafton kommer utspela sig i USA (yeeeeeeey!!!!) därför måste jag spara a-zap, men kommer troligen köpa en massa fina klänningar over there.

Grattis alla pappor


Nu hoppas jag alla ringt/träffat sina pappor för att gratta dom, det är ju farsdag! Själv har jag ringt och grattat, åkt och fikat hos mormor och morfar. Har inga planer för kvällen, ska skriva en ny engelskaläxa och bara en massa tråkigt shit.

Girls night in


photos by me and Agnes

Har haft en übernicig natt hos mimmi, hehehe misstolkning....
Nej men vi hade en awsome spakväll med bastu, massage, vaxning, eller nej Linda var man nog och vaxade medans vi andra fegisar körde på hårborttagningskräm som förövrigt var riktigt bra! Vi kom dit håriga som grottmän och lade oss lena som barnrumpor.

Det fick bli bilder på mig och Linda, Agnes blev lite obsessed med kameran så hon stannade bakom den, Rebecka kända att hon inte ville vara med på kort (+ att hon inte sov över!?) och mimmi ville inte synas med dom bilderna på bloggen, så jag och Linda får representera våran kväll.

Miley Cyrus


Asså varför klagar alla så sjukt mycket på Miley Cyrus nya stil? Ja den är vågad och jabadabadaba, men som om det inte finns värre? Jag äääälskar hennes nya stil, så mycket snyggare än när hon var Hanna Banana. Bara för att hon inte hoppar omkring i ballongklänningar längre behöver ju inte alla kalla henne för ett av satans barn o.s.v. Jag har ju tamigtusan sett f12 hoppa omkring i värre outfits,
so stop complaining of someone who's 18 and pay attention to your own freakin kidz!!

Go go Miley!

Nytt halsband


Ring - vet ej
Halsband - Nygjort!!
Tröja - från morfar

Ni får klara er utan en "hel" outiftbild, men tröjan har ni nog ine sett. Inom en snar framtid kanske! Dagen har rullat på likt andra dagar, hört lite info om gymnasielinjer, för min del blir det nog teater! På tal om teater så ska jag dit ikväll, sen blir det plugg till NO.

BTW: hade inte på mig halsbandet idag, utan visar det bara!

Mina nya smycken




photos by me

Nu har jag valt ut mina smycken som jag vill behålla!
•Korshalsbandet har ni ju redan sett eftersom jag bar det idag.
•Sen fanns det ett halsband och en föredetta brosch som jag ska göra om till ringar.
•Hittade 2 halsband som jag gillade, kommer göra om lövhalsbandet liiiite.
•En ring och ett armband från Paris, gillar modellen!
•Sist men inte minst, 4 broscher, vet inte riktigt hur jag ska använda dom men det känns som att broscher kommer bli en grej inom en snar framtid (hoppas det iallafall)

Knitted and a krucifix



Stickad tröja - mormor
halsband - eget
skor - H&M

Uppdateringen har varit loooow, men nu har jag fotat och redigerat så nu är jag redo mina vänner! Fast egentligen finns det inte så mycket att berätta, kommer snart visa vilka smycken jag valde från smyckeslådan som ni kan läsa om HÄR, men nu ska jag ta och göra mig lite middag!

Bling Bling

photos by me

Uppdateringen har varit en aning låg denna söndag, men what ever. Rebecka och jag gjorde tillsammans kladdkaka i muffinformer, delicious säger jag bara! Efter Rebeckas lilla visit drog jag och moder vidare till mormor och morfar där jag lyckligt nog fick länsa deras förråd. Tyvär hade dom rensat ganska flitigt innan dom flyttade, men kom ändå hem med en stickad tröja och en hel kartong fylld med lite bling!

Mamma Ska får urskilja äkta guld innan jag rensar, niiiiiiiiice!!

Cupcake


photos by me, mobilkamera

Har nog varit lite för hård med mig själv när det kommer till socker, ska lätta lite på tyglarna och göra så att jag får äta nån bakelse varje helg, men jag kommer fortfarande inte äta godis och dricka läsk. Iallafall så var jag hos Rebecka igår och såg på The Stepfather med hennes familj, i första sekund trodde jag att det var en komedi, men sen visade det sig att så var inte fallet.
Klicka HÄR för trailer!

Den var bättre än var den ser ut att vara på trailern, lite Disturbia-vibbar.

Rest In Peace


photos by me and my bro

Har hälsat på farfar/kusinerna/gammelmormor/mammas farmor och farfar (som jag egentligen aldrig träffat) Men som många iallafall vet så är det ju allhelgona nu INTE halloween, det var förra helgen people! Trevligt var det, att ge lite kärlek till gamla släktingar. Blev lite emotionell vid farfaderns grav, vet inte varför, brukar inte bli så ledsen när jag tänker på farfar utan det är oftast farmor som är skälet till mina tårar men jag tror farfar påminde mig lite... Kände mig ganska fin när jag satt där och lipade offentligt, man jaja vi sörjer, vi ler, vi gråter.

(Om jag får en vacker sångröst från magiska krafter och blir sångare i min framtid så ska mitt första album hete så!)

Dum av dig


photo by me and Tess

Nu är jag tillbaka kan man väl säga, med hot från mina nära och kära så sitter jag nu i min säng och uppdaterar. Det känns ändå ganska bra, om jag ska vara helt ärlig.
Bilderna är iaf. från när jag var ute och fotade med Therese Nilsson (det är hennes blogg jag länkat där uppe, hon tog bilden på mig) Har fixat en design åt henne som ni gärna får checka in och skriva en komentar om hur ofantligt snygg och välgjord den blev!!

RSS 2.0