Forever pink

Fick assöta nagellack med SOLO-tidningen (skanas bara ett pil3 sen är jag reda att bli kallad skellefteås största fjortis) Tycker anyway att dom var finfina, och nu ikväll efter jag tagit bort mitt sexiga oexisterade nagellack så ska jag måla på "Mulholland drive"

Nu ska jag i alla fall fara ut och springa!!

Halo


Poncho - H&M
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - H&M

Herre min gud vad jag missbrukar mina awsoma skor från H&M! Har använt dom 1 vecka i rad, working on 2. Har haft långdag idag, surt men endå inte så jobbigt, för vi håller på med ett roligt område i NO:n. Han bli sjukt besviken på matteprovresultaten, det var ju bra men jag hade hoppats på mer.

Nu ska jag läsa min SOLO som hoppade ner i min brevlåda idag!!!!!

FÅR INTE NOG!


Får varken nog av skor eller låten som finns ovan (klickie klickie) Det är min nya favvolåt för er som antecknar och vill ha lite mer information av moi!

Det gör så himmla ont i min blodpump när någon köper ett par finfina skor som man bara vill slicka på och sen inte använder dom, vad är det för fasoner!? Vem bryr sig om man för ont i fötterna efter ett tag, uthärda smärtan sister! Nej jag skojjar bara med er, men om dom gör så himmla ont o.s.v. ge dom till mig vetja!!



Party in the piteå





Uppdaterade inte direkt efter jag kom hem, fick en liten söndagssituation vilket innebär att självförtroendet är lägre än glocalnet, men nu är det tillbaka!!

I alla fall så var Piteå huuuuur kul som hellst! awsome mat, och skitbra uppträdande. Dansade i mina 14cm klackar, nu vet jag hur Kenza känner sig efter en natt på Village. Trodde mina fötter skulle rammla av min kropp, hehe fina bilder i mitt huvud nu. Nej men jag rekomenderar att fara dit en helg, skönt att escape the normal life for a while.

Ä L S K A D E skorna på bilden ovan BTW...

bye skellefteå, hello piteå


Glasögon - Glitter
Tröja - H&M
metallicleggings - JC

Nu snart drar jag och familjen till max för att möta upp Amy och hennes familj, vi käkar på max sen drar vi vidare mot nya äventyr! Det ska bli nice att komma bort lite från den tråkiga vardagen. Kommer troligen inte kunna blogga i pite (möjligen från mobilen)

Men nu måste jag kolla så jag packat allt sen drar vi vidare!

packeli-packeli

Imorrn kommer jag troligen måsta stiga upp med tuppen, för jag har ännu inte packat...hehe...
Ska i alla fall bli skönt med en liten weekend borta från hellhålan Skellefteå, och jag vet att många blir sura när man talkar skit om Shläfteh, men jag vantrivs så sjuuuukt mycket i denna stad! Asså det är inge fel på mina kompisar och så vidare, men det är något med miljön jag inte trivs vid...

I'm off to bed... I  think...ciao!

less is more

Blus - Secondhand
Skor - Converse

En väldigt "ren" outfit idag, men som rubriken löd, less is more. Bara så ni vet så fattar jag ju själv att jag har på mig ett linne och 2 par tights, men det är ju inte så kul att veta, eller? Äntligen fredag! och imorrn åker vi till PITEÅ OCH BADAR! haha barnet som jag borda vara vaknar till liv.
Ikväll har jag inga särskilda planer, det pratades om film för nån sekund idag, men vi får väll se.

Nu ska jag göra ingenting, kanske skriva en packninglista, eller städa mitt rum...

Den bästa mackan evaar!!


Imorrse hände det, jag steg upp och gjorde mig en riktig goding till macka. Vi har typ världens bästa granne som brukar komma förbi med bröd från ett bageri han har jobbat på, så nu medans vi hade något tog jag tillfället i akt och gjorde en macka i världsklass.

Men nu måste jag skynda mig med allt som går att skynda sig med, ligger fortfarande i sängen hehe...
(nu har jag fått två kommentarer om rundade kanter, jag ska försöka göra ett sånt inlägg, det vara bara det att vissa saker inte ville funka o.s.v. men i helgen ska jag ju vara med Amy så hon kanske kan hjälpa mig)

flanell


Skjorta - H&M
Lackleggings - Gina Tricot
Skor - H&M
Väska - Pixies

Skolan har varit ganska chill idag, som jag sagt tidigare men tåls att säga igen, INGEN LÄXA DENNA VECKA! och imorrn är det fredag! & på lördag åker jag till Piteå och bor på hotell!! så himla wonderful vecka♥

Puss


resefeber

I helgen ska jag och min familj + min vän Amy och hennes familj till Piteå havsbad! Jag ääääääälskar att sova på hotell så nu har jag typ resefeber, och det ligger nästan bara 1 timme härifrån, haha. Ska bli skitkul, tar med mig kameran, och kanske datorn, det kan ju finnas internetuppkoppling.

Nu måsta jag börja göra mig klar till skolan, bye bye cutie pies!
(den stora bilden är från AGNES blogg!)

Dog Days Are Over


Har gjort en ny design till min blogg, gillar ni den? Jag giller den i alla fall och det är väl det som räknas! Sitter just nu och tittar på How I Met Your Mother, det är typ en av det bästa TV serierna som finns (pil3) Har ingen läxa denna vecka, vilket är helt amazing! Finns inget bättre än slöa veckor.


Lägger inte upp någon outfit, den var så himmla fattig idag (sad face)

ohlala

Sitter här och tittar på Desperata(<3) Sen efter det blir det cougar town (<3<3) Klarade franskaprovet idag btw! Blev inte VG som jag hoppats på, men hade vi haft samma lärare så skulle jag typ ha AIG (=Absolut Icket Godkänt)
Vad jag vet så har vi ingen läxa so far, himmla skööööönt!!
Nu ska jag concentrera mig på TV:n!

Francais


Ponch - H&M
Skinnjacka - Only
Skor - H&M


jackan syns inte men jag hade den under ponchon för det var så sjuuukt kallt ute i morrse, nu ska jag ut och springa innan teatern, bye bye!

turkost vatten finns i Sverige


ÅÅÅÅÅh jag vill tillbaka till STHLM!!!! (bilden är faktiskt från Orsta, eller vad det nu hette i Stockholm! inte utomlands!?)

Steg upp med tuppen imorrse, han göra allt, dvs. Äta frukost, borsta tänderna, välja kläder, packa väskan (gympakläder also!) o.s.v. Tycker jag gjorde det riktigt bra! Snart måste jag fara, börjar klockan 8.
BTW, en hel vecka utan godsaker! (minus en witaminwater och lite popcorn på bion)

money honey

Ni får ursäkta mitt osminkade ansikte och min sexiga peddoblick, men tro mig. Det kunde ha varit värre, mycket värre...

Fick en hundralapp av Antes pappa innan han for så nu planeras det att köpa en urläcker tröja från H&M. Blev inte så mycket till uppdatering idag, fast det finns nog ändå inte så mycket att berätta... Eller jo! när jag var ute i skogen och sprang så fick jag värsta krampen i min kissblåsa/livmoder/organen, men jag löste det... Don't ask me how...

Inception


Har sett Inception med pappa, Ale och Oscar.
Den var riktigt bra enligt mig, lite konstig och slutet var ganska onajs. Nu måste jag äte sen blir det att dra vidare till Rebecka.

Hej då

H&M-MANIA

Kavaj - H&M
Topp - H&M
Skor - H&M

Jag tror faktiskt att majoriteten i min garderob är från H&M och Gina Tricot, men eftersom det är typ den ända affärerna vi har här i Skellefteh så är det ju ganska logiskt.
Idag far jag, pappa och Alex på bio. Jag misstänker att det blir The Grown ups, den verkar nice.

Det var ett tag sen jag la upp en outfit, men har helt seriöst inte haft så läckra kläder på mig denna vecka.
Nu är det ändring på G!

Black & white



Äppelnarkomanen emmy


Om jag fick en femma för varje äpple jag åt...
Jag sa att jag skulle uppdatera efter skolan, heh nu är klockan snart 6... Men så här var det, vi slutade runt två, så egentligen avrundar jag bara upp tiden, en stark upprundning.
Ikväll blir det ett sista plugg inför NO-provet imorrn...
Gud vad ointressant det måste vara att läsa att nån ska plugga hela tiden? Det är ju typ roligare att läsa om äppelnarkomanian. Jaja ska inte utråka er tills ögonen blöder, för nu ska jag P L U G G A tills ögonen blöder.

BYE GEEKS!

mjau

shit det tog längre tid att redigera bilden än vad jag trodde!
Börjar fan åtta idag! Har även franskaprov (jippi..) förhoppningsvis går det en propp i skolen av det überblåsiga vädret! FAN VAD DET BLÅSER!
Nu måst jag göra mig klar, ligger fortfarande i pjyamas....

HEJ DÅ HÖRS EFTER SKOLAN!!!

♥♥♥♥


Nu var det ju ett litet tag sen jag uppdaterade, visar ingen outfit. Men whaaat evaar, det finns ändå inget att visa, sooooo whaat evaaaaaaaaaaar!!!
Har frenchprov imorrn och NO prov på fredag, härliga tider med många solstrålar. Skojja bara, höll på att flyga ur mina kilklackar på väg hem från skolan, holy mother of jesus vad det blåser!?

Måste pluggeliplugga vidare, hörs senare, om jag överlever.........

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

aaaaw maa gaaawd nu är jag stessad som självaste fan! ja jag tror att han också blir stressad ibland.
Har nyss ätit, nu måste jag snabbt in i duschen, torka håret på med kläderna sen edwardrunna ner till skolan så jag hinner till teatern!!!

B_YE YBYER

Colors

Satt och åt ett plommon (tror jag det är) och helt plötsligt såg jag hur fina färgar dom har inuti. Älskar den sortens röd, påminner så mycket om utomlands och tropiska ställen! Bara lite random sådär, men ni gillar det!

NO på fredag och franska på torsdag (prov alltså) H Ä R L I G T ! ! ! !

a piece of cake

Idag bakade vi tårta på livskunskapen, och jag lyckades motstå sötelsens frestele och åt i stället en apelsin, DEN DU!
Tydligen så är det kanelbullens dag idag!? Måste baka (även fast jag inte kommer kunna äta dom, men ändå...) Ikväll tror jag det blir yoga, fast jag tror jag måsta skippa det pga NO:n! AAAAAAAAAAH JAG HATA MADA FAKING PROV!!

this is the story about Emmys new life



Jag ska från och med denna dag ingå ett sockerlöfte! kommer troligen inte kunna hålla det, men jag ska kämpa till siste man!

Mitt sockerlöfte innebär:
No candy
No chips
No soda
No cookies
etc...

Så inget som, ja vad ska jag säga, "uppenbarligen" inehåller socker. På helgen ska jag lyxa mig med en witamin water, som jag vet innehåller socker, men bättre det än läsk (hoppas jag) men man måste ju belöna sig med något! HALLÅ!?

This is the story about emmys new life...

Bloggen stannar


Det verkar som att det inte var så populärt att byta blogg så det blir att blogga här!
I natt fick jag sällskap av Mika, god that sounds so wrong. Jag är 100% straight så ingen har något att oroa sig för.
För er som inte vet så är det söndag idag, typ den tråkigaste dagen av dom alla. "Tur" att jag har prov då, för då passar det ju perfa att plugga en dag som denna.

Nu ska jag titta på ännu ett avsnitt av pretty little liars, asså jag är fast!!
Puss!

En liten fråga

Det går typ inte att titta på min blogg (och vissa andras bloggar) av mystiska omständigheter.
Men nu till min fråga, ska jag skaffa en ny blogg?
asså en blogg som bara handlar om mode och outfits o.s.v. Är så sjukt trött på mitt bloggnamn, och att jag skriver om vardag (vilket jag antagligen kommer gör ifall det blir en ny blogg, men mer om kläder o.s.v.)
Som jag sagt många gånger så HATAR jag att ställa frågor via bloggen, men snääääällllllaaaaaaaaa svara mig om någon tycker det låter som en bra ide!

NI M Å S T E SE DETTA!


AWW MAA GAAWWWDD♥♥♥♥♥...
Måste bara tippsa om denna underbara, fantastico serie, Pretty Little Liars.

Det handlar om de fyra flickorna på bilden ovan, deras vän försvinner under mystiska omständigheter under en övernattning, ett år senare flyttar Aria (hon längst fram på bilden) tillbaka, och gammal vänskap börjas tas upp, men under allt ihop börjar alla tjejer få sms/brev/e-mails av sin vän Allison som försvann förra sommaren och hittades död ett år senare...

OOOOOOh fick jag det att låta spännande? men helt seriöst så är det en serie ni inte FÅR missa!

PYSS!


CLOTHES!


AAAAAAAH WONDERFUL!
3/4 delar av mina saker har kommit, bara min fina tubhalsduk saknas, sedan är jag completed.

Dagen i all ära har väll gått bra, skiiiiitkuuuul gympa idag! Vattenpolo tror jag det hette, älskar min klass för alla vågar gå på alla och dessutom är hela klassen så sjuuuuukt tävlingsinriktade, 9b♥

För helgen har jag väll inga speciella planer, kanske någon vill hitta på något. HAHA det låter som jag är med på en datinghemsida, Hej jag heter emmy och bor i norrland, jag söker en kille som vill hugga ved med mig.

KRAM!


RSS 2.0