Min vän mimmi



Detta är alltså min vän mimmi, hon är den mest maxade och roligaste personen jag känner. Hon är jättebra på mode och trender. Hon är 15 bast och lever i ett litet samhälle som heter Ursviken, som även jag gör! Det mimmi gillar att göra på fritiden är att shoppa, vara med kompisar och bara vara allmänt maxad. Hennes hår är att dö för och hon sminkar sig jättesnyggt.

Nu ska jag fortsätta göra inget.

ciao ciao

Sorry


Förlåt för min galet låga uppdatering, men jag har helt enkelt tappat blogglusten. Värsta saharabloggtorkan. Jag H A T A R min garderob, så himla tråkig att jag bara vill spy på den så den får lite färg.
Bara mörka nyanser med ett eller två vita plagg, synd att jag måste spara nu då för min garderob skulle verkligen behöva en uppdatering.
När jag kommer hem från skolan slänger jag in ett havltattigt kollage för att visa vad jag behöver för att överleva denna vinter.

ciao

Red carpet, primetime Emmy awards




ÅÅÅÅÅ älskade klänningar, tyvär fanns det inte så mycket att dömma men här är mina favoriter.
Jag tykcer Eva Longoria Parker hade finast klänning/outfit av alla, elegant men ända lite sofistikerad. Inte för enkel med alla rosor och släpet.
Det fanns även en hel del som aldrig borde ha satt sin fot utanför dörren på väg till Emmy awards! Gör kanske ett inlägg sen om vad jag minst gillade.

Kram

Stil


Alla vill ha en egen stil, och jag har nästan gjort allt i denna värld för att hitta min stil. Jag tror att min stil är som på bilden ovan, jag älskar skyhöga pumps och ska banne mig lära mig gå i dom. Till vill jag ha en tunica eller en kort klänning (som bilden ovan)
Jag tycker om att blanda färger, och av någon anledning trodde jag att min stil var svarta kläder. Det passar inte mig så bra, så det blir att storsatsa på pumps och partykläder i vinter.

bye bye cutie pies

OBS

Jag kommer lösenordskydda bloggen om några timmar för att fixa en ny design, min blogg ser så gammal ut nu att den måste få en liten uppdatering! Så därför kommer jag lösenordsskydda den, bara så ni vet.

puss

Sex and the City






Har spenderat hela morgonen tittandes på sex and the city, en film jag alrdig kommer tröttna på. and aaaawwww maaa gaaaawd det två sista bilderna, om jag fick leva i en film skulle jag vilja leva i sex and the city.
Favoritscenen är när dom är i mexico, älskar färgerna! Vill nästan dö så fint!
Kill me and take me to sex and the city heaven...

Idag har det pratats om stan, but we'll see.

ciao ciao

Black on black


Skjorta från second hand, linne från H&M och leggings från Gina
(har även ringar på mig, men jag hade inte på mig dom när jag tog bilden)

Jag har haft sååååå tråkiga kläder hela veckan! Sanning är att jag inte har så roliga kläder i min garderob, kommer spara en massa pengar nu och sen efter jul blir det andra bullar! Mitt håt vill inte helller ligga rätt idag, hur mycket jag än plågar det med plattången så lägger det sig som det gör på bilden, euw!

au revoir

Dagens skor!




Skor från Donna Girl.

Dessa bar jag med outifet i förra inlägget, som vanligt är dom från mammas garderob. Nu kom dom ju äntligen till användning i alla fall! Skitsöta och superbekväma, passade perfa. Bara lite jobbigt att gå i dom när det blåste  100 km/h + att det regnade...
Men för att kunna ha dessa skapelser så var jag tvungen sätta en vante på vadera fot, hehe
bara jag som tyckte det var ganska smart?

bye bye

Stickat på stickat


Stickad tröja från second hand och lackleggings från Gina Tricot, örhängen från glitter.

Vid sådant här väder krävs rejäla åtgärder, vilket betyder en stor och tjock stickad tröja med 2 par leggings. Egentligen tror jag tröjan är en sån här som killar får av sin mamma i julklapp, men nu kommer den ju till användning!
Försökte ta en bild framifrån men det gick inte så bra, vill tydligen inte fastna på bild idag.

Kram!

Skolredo


Nelly har ju en tävling på g där man ska sätta ihop en snygg skol/jobb outfit, detta skulle jag mer än järna ha på mig! En mörk lite rockigare kännsla men lätt nudemålade naglar och läppar. Rejäl fokus på ögonen genom att sota dom, och att sätta en ljus färg på läpparna. Pälsvästen för att hålla värmen, men även för att den är skitsnygg till en helsvart outfit! Klackar för att få snygga spiror, och i en modell som gör att det är möjligt att gå på hösten/vintern.
Riktigt snyggt med en STOOR knut på huvudet!

Sminket är också från Nelly, ögonskugga HÄR, Läppstift HÄR, nagellack HÄR.

Här kan man anmäla sig

Leopard


Blus från second hand, linne från H&M, leggings från Gina Tricot och ringar från diverse håll.

Första gången jag ler på ett outfitkort, känns lite konstigt men. Ringarna är samma gammla, men vem bryr som om 2 dagar? Som vanligt slutar vi efter lunch idag, känner mig kraslig så jag kommer nog bara vara hemma ikväll. Då vet ni det.
Nu måste jag rusa!

ciao

Smile to the camera











Kvällen har spenderats hos Agnes i hennes stuga, vi pratade och dom badade badtunna. Jag badade inte, kände inte riktigt för det - nej, det är I N T E mens - orkade bara inte. Jag lekte då paparazzi istället, det var kul. måste bara säga det, men jag tycker att sen min kamera kom till världen så har bloggen blivit mycket bättre (inte menat att skryta om det låter som det!)

God natt

Jag dissar Justin Bieber??


Hösten-
Är troligen ensam om denna "hiss" men jag längtar faktiskt jättemycket till hösten! färgglada löv, varmt mode och fräsch luft (mm.) Längtar galet, men längtar inte lika mycket efter vintern!

Ringar-
Som man kanske märkt så har jag haft väldigt mycket ringar de senaste dagarna, Ä L S K A R ringar! Kommer satsa järnet på det i vinter (det och stickat)

Små bloggar-
Tycker nästan att småbloggarna är bättre än storbloggarna, tycker att de flesta storbloggarna har blivit lite tråkiga på sista tiden. Läser mest mina kompisars bloggar just nu.

Tjatet om Justin Bieber-
O M G! Nya twilight eller vad!? Justin hit och justin dit, min hjärna exploderar. Han är en 16 åring som kan sjunga, what else is new? Ändå vill jag fara på en JB konsert, dubbelmoral...?

Dåligt självförtroende-
Det finns inget värre än att se någon med dåligt självförtroende, när ska alla fatta att det som gör en snygg är hur man själv tycker om en själv! Jag vet att det ibland är svårt att tycka om sig själv, men man dör inte av att ge sig själv komplimanger då och då.


Min outfit



Linne från H&M, t-shirt från H&M, jeans från Mango, örhängen från glitter och ring från glitter.

2 timmar SO och 2 timmar Svenska, det är ett under att jag uppdaterar bloggen just nu. På tal om uppdatering, förlåt för att jag inte uppdaterade i morse. Han inte ta bilder för att jag vaknande sent och för att jag tog för lång tid på mig att göra mig i ordning, måste bli bättre på att vakna när larmet ringer!
Nu ska jag dra ut i spåret!

Run forest, ruun!

Remember me




Remember me - 2010

Vi for till Agnes stuga och såg på Remeber me med min käre vän R-patz, han vet bara inte om att vi är bff än...
Nä men seriöst så hatar jag när folk säger R-Patz på fullaste allvar, det låter som om man "känner" honom. Filmen var i alla fall bra hängde inte riktigt med i början eftersom jag var så maxad, men i slutet kom jag in i den och då blev den bra.
Skulle nog ha gråtit om jag suttit själv, men eftersom jag satt ett helt gäng så höll jag inne tårarna.

Good night and sleep tight


Första skoldagen


Denna bild får representera inlägget, helt random...

Idag var då första dagen i skolan, jag var den enda som gick på 100km/h. Jag blev utnämnd till elevråd (ville ju vara det så) Efter skolan drog klassens tjejer hem till Pia och såg på "säg att du älskar mig", den är så hemsk! Man börjar ju tänka lite på hur man skulle reagera om en kompis blev våldtagen, och särskillt om den inte skulle vilja anmäla. Nu ska vi inte blir deprimerade här, var glad och le, då löser sig det mesta...

KRAM

Today I'm wearing....



Skjorta från seccond hand, linne från BikBok och tights från H&M. Berlocken har jag gjort, ringarna är dom jag gjort själv + blommringen som är från glitter och guldringen som jag fick i konfapresent.

Första skoldagen idag! är det bara jag som har längtat dit, inte bara till kompisar utan jag längtar nästan efter att plugga också... Måste snart börja gå, eftersom min cykel har slut luft i däcken måste jag promma till skolan. Det gör ändå inte så mycket, det är typ bara 1km dit (om inte mindre)

ses efter skolan

Bandana eller ej bandana?


suddig bild, men det har ingen dött av...

Jag provade kläder till vad jag skulle ha på mig första skoldagen, då kom jag fram till en vit skjorta med ett vitt linne under + ett par gråa tights. Problemet var ju då att det blir lite tråkigt, så då testade jag en bandana. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, snyggt men man kommer nog få många snea blickar.

Skulle bli skitglad om någon ville svara så jag vet om jag ska ha det imorgon eller inte.

ciao

Smyckesträd



1. Pärlhalsband hittat i mammas smyckeslåda.
2. Fick av mamma i konfapresent.
3. Fick av mamma som hon köpt i Umeå
4. Berlock som jag gjorde på konfan.
5. Gammelmormors gammla halsband.
6. Köpt på Ur & Penn.
7. Mynthalsband hittat jag vet inte vars.


1. Gjort i konfan.
2. Forever 21.
3. Ur & Penn.
4. Gjort i konfan.
5. Pias som jag av någon anledning har haft sen nightflight förra året...


1. Ring jag hittat i mammas smyckeslåda.
2. Samma som första.
3. Gjort i konfan.
4. Köpt på SIX.
5. Glitter.
6. Konfan.
7. Fick av mormor i konfapresent.
8. Gjort i konfan.
9. Samma som första.
10. Konfan.


PRESENTER!!!




DAM DAM DAM..........................








!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG OMG OMG, MAKE MY WISH COME TRUE, ALL I WANT FOR KONFAPRESENT IS CANON!
Gud måste ha besvarat min böner eller något, observera bara det att jag är nybörjare så de första bilderna kommer troligen vara helkassa...
men whatever... Ska ut och lära mig lite om kameran nu!

ciao ciao

Idag har vi konfirmerat oss

















Dagens: Kåpa från kyrkan, ros från konsum troligen.

We did it! nu är vi konfirmerade, helt wonderful. Visar vad jag fick för gåvor sen, kan avslöja att jag fick en psalmbok. Kommer gå runt och sjunga den för alla, vill ju att hela världen ska höra min fantstiska röst! Kan också avslöja att jag fick en storslagen sak, så stor att jag sprang runt i huset och krampade!

What can it be
??  

Saker jag måste göra innan jag dör



Dagens



Dagens: Linne från forever 21, halsband som jag gjort, ett skärp hittat i mammas garderob, gummistövlar
och halsband gjort av mig.

Ursäkta kvallan på första bilden, är ej mobilkvalla men skulle lätt kunna vara det! Som ni ser är vädret inte på topp, kul när man ska fotas för konfan (not) Genrep på pjäsen dessutom idag, replikerna sitter bra så jag är nöjd. Rebecka hämtar mig innan halv 1, så då far vi till st. Örjans.

bye cutie pies
 

ACNE VS SCORETT


ACNE: 2995 SEK, SCORETT: 499 SEK

Såg på Mimmis blogg att scorett har fått in ett par pistol- liknande skor, är jättesugen på att slå till. Det är bara det att Mimmi redan tänker köpa dom, och troligen kommer alla skellefteås ungdomar köpa ett par. Jag känner mig så dum om jag köper likadana, fast jag är också sugen på ett par kilklackar eller ett par boots från H&M. Vi får väll se.

Jag tycker faktiskt att scorettes pistols var snyggare än acnes...

Good morning by the way

Lilla jag



Dagens: klänning från cubus, ringar gjorda av mig och en från H&M (tror jag) solglasögonen är från glitter.

Idag har jag inte precis åstakommit mycket, tagit två vändor till konsum för att köpa glass och mat (räksallad, yummiiii). Kvällen kommer troligen spenderas med me, myself and I. Det gör ändå inte så mycket eftersom jag är helt slut av mystiska skäl?
Får väll köra en sad night med glass och första säsongen av friends...

See ya later alligator!!

Handcrafts




By me!

Konfaledarna hade ett bord fullt med pärlor och trådar, så nästan alla ursvikare satt där och gjorde en egen liten kollektion var. Mest nöjd är jag med ringarna, kommer någon ihåg att jag sa att jag behövde fylla på mitt ringförråd? Det sa jag i alla fall, och nu har jag gjort det!

Utöver ringarna gjorde jag en berlock, två örhängen och ett armband. Måste bara hitte en lång silverkedja att fästa berlocken på, kedjan måste vara tunn och lång för jag vill använda det som halsband.

Au revoir

Kristna dagar och vilda nätter




























Nu är vi hemma från konfalägret i fagervik, efter 2 lugna nätter och en helt galen natt så liggar jag nu utslagen i soffan. På de fyra dygnen som spenderades där han vi krossa en ruta, hissa upp ledarnas skor i flaggstången, ha sönder en rullvagn och rulla ner för en kulle mitt i natten (bland annat)
Vi drog på en utflykt till storforsen (fun fakt: storforsen i Piteå är en av Europas största forsar) det var hur fint som helst där, synd att vi inte hade badkläder!

Nu ska jag ut och springa.

Home sweet home

Idag har jag på mig detta...


Tights från H&M, baslinne från Gina Tricot, armégrönt linne också från Gina och FÅRSKINNSJACKA från JC.

Nu har jag visat ett av mina fårskinnsplagg från garderoben. Ett kvar, what can it be? Tråkig outfit, men värmen bidrog inte till så mycket idag därför får det bli en tråkig/varm outfit idag.
Snart kommer Rebecka och hämtar upp mig, vi ska till kyrkan där bussen ska hämta upp oss Ursvikare till konfalägret. Är ju borta i 4 dagar så jag kommer inte kunna blogga (sad face)

hörs på torsdag!

Min dag



Bikini från H&M

Dagen har spenderats med panikletende efter herrens bok (haha jag lät ultrakristen när jag skrev "herrens bok" hehe) Suttit och läst den ute i solen, det var nog de längsta 25 sidor jag någonsin gått igenom. Markus evangeliet, jag vet att min stavning är kung!

Packning till konfalägret imorgon då! Vi ska spela pjäs för släkten om en massa mord på människor... kristet? Det kommer nog bli kung, men eftersom jag kommer befinna mig mitt i ingenstans kommer jag inte kunna uppdatera på 4 dagar.
NOOOOO! how will you survive!?

åter till packning TV:n

Soft sheepskin


Burberry fall / winter 2010 

Älskade varma fårskinn! Passar perfekt för oss som bor i überkalla norrland, hittade faktiskt 2 saker i fårskinn i vårat förråd. Mamma har typ stashed alla snygga saker där inne, men fatta vilka pengar jag sparat! Jag ska visa vilka fårskinnssaker jag har sen.

(Är lite osäker på att alla jackar är från fall / winter visningen, rätta mig om jag har fel!)

keep walking the walk

Ice cream `n Sushi




Dagens: MAXI-kläning från cubus med ett vitt oversized pärlhalsband från ur och penn.

Dagen har varit ett slags äventyr. Först for vi till kanot och bättrade på brännan ett tag, men vi blev snabbt uttråkade eftersom vädret inte var till stor hjälp (men det var VÄRMEN!) Så vi drog till bergsbykiosken för att kasta i oss deras jumboglassar, det satt fin fint i magen. Ikväll blir det suuuushi till middag, av någon konstig anledning känner jag mig alltid new york-ig när jag äter sushi. Jag känner mig som värsta sex and the city medlemen när jag äter det, and who doesn't wanna be a part of sex end the city?

Have a nice day

Motljus







Dagens outfit: avklippta jeans från Lee, ett enaxlat linne från LVL X (america)

Idag har jag, Mimmi, Linnea, Tess och Agnes "spelat" volleyboll på kanotudden. Vissa av oss badade, vissa av oss tog kort. Efter kanot drog vi på moppeli-moparna till haratjärn, vilket är en liten flugbetäckt tjärn mitt i Ursviken. Varmt var det i alla fall! Cirkus 25 grader i alla fall, det gillas skarpt. Nu ska jag dra ut på en powerwalk och svettas lite, sen ikväll får vi se vad som händer.

kepp the party going


I'm back


Nu har jag ju tagit den längsta bloggpausen eeeevaaaaaaaaaaaaar! Har ju till och med hunnit ta bort och startat om bloggen, men nu blir det andra bullar. Detta är vad som kommer att ske, jag kommer satsa fullt ut på mode i denna blogg. Hade egentligen tänkt starta en ny blogg, men då förlorar jag ju det lilla jag har.

Jag är tillbaka, and I'm here to stay!


Min omskapelse

Efter påtving av min vän Linda så är bloggen tillbaka, men observera att det inte kommer vara så himmla bra uppdatering (tror jag) Tur att jag ficka tillbaka mitt namn i alla fall.

Jag tog bort bloggen för att jag var orkade aldrig uppdatera och för att jag bara var less helt enkelt, egentligen vill jag ha en modeblogg typ som fashiontoast. Jag kommer antagligen starta en sådan blogg efter ett tag, men på denna blogg kommer jag skriva om min vardag och lite mode, sen får vi se vart framtiden bär mig.

Puss


EDIT: Haha var lite väl snabb med att publicera inlägget och kollade inte stavfel, vilket det var ganska gott om!

STRYK ALLT!
Jag kommer uppdatera mycket och jag kommer nästan bara skriva om mode, så det blir typ tvärtom än vad jag nyss skrev! haha, kulit kulit.
Jag väljer att skriva om mode för det intresserar mig nästan mest, och det är sjuuuuuuuuuuuuukt kul att skriva om. Jag kommer självklart också ha med lite vardag men mestadels kommer jag skriva om mode.

enjoy


RSS 2.0